Överdriven omelett

Förlåt. Det här är över gränsen. En omelett fylld med chili cheese fries.

Jag tänker inte orda så mycket om det. Jag var hungrig och fick en idé som jag ville testa. Det finns ingen anledning att prata så mycket om receptet på ett speciellt detaljerat sätt då det är en ren kombination mellan mitt recept på chili cheese fries i en omelett som jag gör på det här sättet.

Gör så här

Fritera pommes frites och värm en god chili (se receptet jag länkade till ovan).

P1040320

P1040321

P1040322

Gör en omelett. När den har koagulerat på ytan så lägger du på pommes, ost och chili (jag använder ”perfekt smältande ost”.

Låt omeletten glida ur stekpannan och ner på en tallrik och vik samtidigt över lite omelett över fyllningen.

P1040324

P1040328

Toppa med en massa picklad jalapeno och goda tomater. Jag hade bifftomater från Årstiderna som var rent fantastiska.

Vi kanske ska nöja oss där. Det var överjordiskt gott och pinsamt energirikt.