Falsk kalvbräss med citronsås och spenat (veg)
Kalvbräss kanske inte så många har käkat. Det brukar vara lite lurigt att komma över då brässen är en körtel…
En veckas tystnad
Nu har det varit tyst från mig i snart en vecka och det beror mest på att jag inte har…
Bang bang ji si
Det är så klart fantastiskt med en rätt som heter bang bang och smaken på den här kycklingsalladen från Sichuan…
Final i Chilichallenge
För lite drygt en månad sedan gjorde jag en post kring min bästa chili just nu - Black Metal Chili.…
”Hotter than hell”-dipp
Ja alltså det är inte min idé på namn det här. Det är så den heter i min eminenta Texmex-kokbok…
Kokboksrecension – Nytt bröd
Att vara glutenintolerant är oerhört begränsande för en medelålders matnörd. I synnerhet för en som i 35-årsåldern får diagnosen och…
Syrlig vietnamesisk fläsksoppa
Nu kommer fortsättningen på posten på Banh Mi och här tar jag tillvara allt fläsk som blev över när jag…
Vinnaren i knivtävlingen
Efter mycket om och men har jag lyckats välja en vinnare i knivtävlingen. Det var verkligen inte lätt och jag…