Havskräftssallad på råraka
På lördagar och söndagar tillåter jag mig själv att gå hur långt som helst i köket. Förutom att jag har…
Het frukostomelett
Det blir en liten snabbpost nu om min bästa frukostomelett för tillfället. Det bästa sättet att sparka igång dagen är…
Helstekt rimmat fläsk med potatis- och bönkaka och pepparrotslingon
Okej det var ju en lite osmidig rubrik men det är precis vad det är vi har ätit. Det var…
Pork tenderloin sandwich
I USA pratar man om ett antal klassiska mackor och de är väl runt 20-30 stycken lite beroende på hur…
”Hotter than hell”-dipp
Ja alltså det är inte min idé på namn det här. Det är så den heter i min eminenta Texmex-kokbok…
Sichuankyckling
Sichuan, szechuan, sechuan eller hur fan skrivs det? Jag är ärligt talat inte säker men provinsen ifråga skrivs Sichuan på…
Buffalo chicken fries
Lite töntigt receptnamn på min blogg igen men det får ni fan ha överseende med. När ni testat är ni…
Hur gick det sen – Kolstålsstekpanna
Nu inleder jag en ny bloggserie om en jävligt relevant grej - Hur gick det sen med fylleinköpen? (mer …)