Projekt: Julskinka #3 Lägesrapport

Men skinkan då, hur går det med den? undrar ni säkerligen. Jo tack, det går riktigt bra. Jag lade ju henne (jo det är en hon) i lag i fredags och sedan dess har vi lärt känna varandra lite bättre. Övriga familjen har varit bortresta ett tag så det är skönt att ha någon annan än katten som sällskap.

I natt hade jag lite svårt att somna så jag och skinkan satt och språkade lite. Hon trivs bra i lagen och allt löper på fint.

Man ska nämligen vara lite uppmärksam på lagen har jag förstått. Ser man att lagen börjar bli grå och liksom skyig så ska man omedelbums byta ut den. Jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska titta efter men jag garanterar att jag tittar noga. Jag har rimmat kött förr och har inte heller då sett någon förändring av lagens karaktär.

Det var allt.

Tidigare i denna bloggserie:
Projekt: Julskinka #1
Projekt: Julskinka #2