En veckas tystnad

Nu har det varit tyst från mig i snart en vecka och det beror mest på att jag inte har något att skriva förutom knivrelaterat och jag tänkte ta det lite lugnt med det. Förra helgen var jag och frun i Stockholm på barnfri hotellhelg så då blev det uteätning och den här veckan har det bara blivit vanlig vardagsmat som renskavsgryta, makarongratäng och bröna bönor med fläsk, inget som är värt att blogga om med andra ord.

Jag kan rekommendera Bar Nombre i Vasastan om man är sugen på något i mellanklass. Maten var bra och servicen förstklassig (bortsett från när han försökte tjata på mig Corona till förrätten, jag avskyr Corona)

I helgen kommer det en jävla massa poster, det lovar jag. Jag har redan köpt oxkinder, fin lammstek och i morgon ska jag shoppa lite hummer.

Trevlig Helg