IMG 1934b

Tacos på pulled pork

Jag hade rätt mycket rester från min pulled pork kvar och den blir faktiskt nästan bättre ju längre den står i kylen (till en viss gräns så klart). Det är så förbannat fint att göra tacos med pulled pork så det käkade vi igår kväll när ungarna hade somnat.

Jag använde den picklade paprikan och i övrigt räckte det med att göra en färsk salsa och riva lite bitar från en mozzarella.

IMG 1934b

IMG 1935b

Jag vet inte om jag bloggat om den här salsan förr så jag gör det lite snabbt och i löpande-text-form nu. Blanda: Tärnade tomater, hackad färsk koriander, färskpressad limejuice, lite socker, färsk gul lök (eller silverlök), svartpeppar, salt och färsk chili av någon sort efter smak. Låt stå i ungefär 15 minuter innan servering så smakerna hinner sätta sig.

IMG 1933b

Min plan var att göra egna tacoskal men jag hade inte tiden så det fick bli köpta skal. Det var egentligen det enda som hade kunnat gå att förbättras med de här tacosarna för i övrigt blev de perfekta. Kompletteras det med en god lageröl så är det här verkligen allt man behöver för fullständig lycka.

IMG 1936b