Litet uppehåll

Hej vänner

Det har nog aldrig tidigare varit ett sånt långt uppehåll i min blogg som det är nu. Jag har galet mycket att göra med jobb, stugköp, familj och andra saker så tiden finns helt enkelt inte.

I juli kommer det lugna ner sig och då kommer mitt bloggande kicka igång igen. Till dess vill jag gärna tipsa om ett par andra matbloggar som jag gillar.

En salig soppa – Rolig matlagning och enormt snygga upplägg och vältagna bilder. Det går att lära sig massor om matlagning och matkreationer genom att läsa bloggen.

En herrans mat – Lite privatare än de flesta andra matbloggar som jag gillar, men matlagningen är rolig och det som avhandlas är roligt.

Nu verkar det nästan som att jag har blivit lite religiös. Två bloggar med namn som på ett eller annat sätt klingar kristet. Nej, jag är inte det minsta religiös. Det är möjligt att det kommer någo inläggt i juni också, om tid och inspiration finns, men det troliga är att vi inte ses förrän juli. Ha det så bra tills dess.