Kryddor på nätet

Jag har länge varit på jakt efter hel spiskummin och jag har fått tips om att gå och leta lite bland kryddorna i orientaliska butiker, men det blir aldrig av. I veckan satt jag istället och surfade på kryddbutiker på nätet och hittade den här.

Kryddorna är avsevärt mycket billigare än i vanliga fysiska butiker men det kostar ju så klart en hel del frakt. Jag kunde inte bara köpa ett par påsar hel spiskummin och betala femtio spänn i frakt så jag bestämde mig för att gå kryddbananas och kolla igenom alla kryddor och köpa det jag ville ha.

Det resulterade i 20 påsar och väldigt många saker som jag tänkt att jag skulle vilja ha men inte hittat, bl a lakritsrot, hela kardemummapungar, libbsticka, ungerskt paprikapulver (har jag visserligen haft innan som var köpt i Ungern, men det är slut nu), sellerisalt, annattofrön (sydamerikansk färgrik krydda), sichuanpeppar och pors (till snaps). Nu återstår det att se hur kvaliteten är, priserna är i alla fall otroligt förmånliga där 50 gram i regel endast kostar en tia.

Nu ska jag bara hitta en plats för det här.