P1010058b

Korv igen

Det har blivit dåligt med postande sista tiden. Jag har en forskningsanslagsansökan som ska vara inne idag så man kan tro att det ska bli lugnt efter det här. Tyvärr ska ytterligare en in nästa vecka så jobbet fortsätter jävlas med mig. Däremot har jag foton från bra många vardagsrätter som jag har tyckt att det är lite trist att blogga om, men nöden har väl ingen lag så det är bara att damma av de bilderna.

Här kommer i alla fall en snabbpost på korv. Jag hade ett ärende hos Länsstyrelsen i Stockholm igår och de håller till på Kungsholmen. Mittemot Taylors & Jones. Efter mötet var det bara att trava in och handla. Jag var faktiskt mest ute efter deras fantastiska bacon, men det var helt slut så jag fick nöja mig med korv. Det blev chorizo och någon typ av fläskkorv med bacon i, ett kilo av varje.

P1010058b

Igår kväll blev det en korvtallrik med vinägrettpotatissallad, den ultimata vardagsmaten. Nej, det går inte att ersätta den fantastiska färskkorven med något elände från Scan. Köp svinbra korv eller gör själv. Det sista är faktiskt inte så svårt heller.

Ha en fortsatt bra vecka. Jag ska inte det.