God jul

God jul på er. Jag bjuder på en bild där jag ser galen ut. Man blir galen av sprit.

I vanlig ordning har det varit rätt galet med besök dagarna innan jul och jag hoppas att ni som använt mina recept till julmaten inte blivit besvikna. Jag har sett att jävligt många varit inne och kollat på recept till köttbullar och det finns lite fallgropar där som jag kanske inte har varit tydlig med (som det där med att inte ströbrödet får svälla för länge) och jag hoppas verkligen att jag inte förstört julen för någon.

Jag har inte haft så förbannat många julmatsrecept i år. Det beror till stor del på att jag är rätt så mycket traditionalist när det kommer till de här grejerna och jag jag tror ni är fullkomligt kapabla att använda Morbergs och Mannerströms recept på det mesta. Morbergs Jansson är t ex helt suverän och det finns ju ingen anledning för mig att skriva om den.

Sen har vi så klart några grejer som jag skulle kunna skriva om men det lagar jag ju alldeles inpå jul så det blir ingen vits med det heller. Därför kommer jag lägga ut lite julrecept efter jul, så kanske man kan ha glädje av det nästa år.

Det jag tänker jobba med nu framöver är att göra roliga grejer med resterna. Räkna med mycket blandmat mellan svenskt, amerikanskt och asiatiskt. I mellandagarna blir det en tur till Hälsingland och annandagsbandy men det ska nog kunna bloggas ändå.

God jul på er och ät och drick ordentligt.