Hamburger-SM

Jag anmälde för runt en månad sedan en hamburgare till Hamburger-SM. Tävlingsledningen vill ha hjälp med att välja ut ett av fyra bidrag som går direkt till finalen och min burgare är med bland de fyra.

Jag anmälde min Hamburgare med svenska smaker som jag i tävlingen döpte till Way up north. Den innehåller isbergssallad, svampmajonäs, västerbottenost och på det en rejäl näve dillchips och den blev otroligt bra (annars hade jag aldrig skickat in den till tävlingen).

Om det är så att ni tycker att den verkar smaskigare än de andra tre alternativen så får ni gärna gå in på Max facebook-sida och rösta på min burgare så jag kommer till final. Kanske även berätta för kompisar, vad vet jag. På det hela taget avskyr jag sånt här röstfiske och har aldrig gjort det förr, men jag skulle tycka att det vore himla skoj att gå till final. Jag ligger för övrigt rätt mycket efter de andra, men jag antar att det är för att jag inte röstfiskat än. Man kan rösta till på måndag som jag förstår det och det här är det enda röstfisket jag orkar med.

För övrigt så är det rivet citronskal i majonäsen också, det hade Max glömt att skriva ut.

Här är sidan: https://www.facebook.com/maxhamburgare?fref=ts

Och min burgare heter som sagt Way up north

Tack på förhand